Le Cordon Bleu Dessert Techniques, Duchene, Laurent & J HC 1st Edition 1992 VGC

Le Cordon Bleu Dessert Techniques, Duchene, Laurent & J HC 1st Edition 1992 VGC

Le Cordon Bleu Dessert Techniques, Duchene, Laurent & J HC 1st Edition 1992 VGC

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon état: Livre qui ne semble pas neuf, ayant déjà été lu, mais qui est toujours en excellent ...
Artist
Duchene, Laurent & Jones, Bridget
Book Title
Le Cordon Bleu Dessert Techniques
Release Title
Le Cordon Bleu Dessert Techniques
Narrative Type
Non-Fiction
Original Language
English
Publisher
Octopus Publishing Group
Intended Audience
Adults, Young Adults
Vintage
Yes
Publication Year
1999
Type
Hardback
Format
Hardcover
EAN
9780304351206
ISBN
0304351202
Language
English
Item Height
285mm
Author
Jenni Wright
Publishing Language
English
Features
Illustrated, Dust Jacket
Genre
Cookbooks, Food & Drink
Topic
Desserts, Cooking, Baking
Country/Region of Manufacture
Australia
Item Width
220mm
Item Weight
1187g
Number of Pages
224 Pages
UPC
9780864118936
État :
Très bon état
Livraison :
49,05 AUD (environ 27,60 EUR) Australia Post International Standard.
Lieu où se trouve l'objet : Caringbah, NSW, Australie
Délai de livraison :
Estimé entre le ven. 9 mai
Retours :
Retours refusés.

Le Cordon Bleu Dessert Techniques by Laurent Duchene and Bridget Jones is a vintage hardback book published in 1999.

Please note this book and dust jacket are in very good condition. On first inside page as per photo there is a name printed very neatly.

No creases or folded pages

This illustrated cookbook features 224 pages of dessert recipes, baking techniques, and cooking tips. A perfect addition to any culinary collection, this book is aimed at young adults and adults interested in mastering the art of dessert making. With its dust jacket and beautiful illustrations, this book is a must-have for any food and drink enthusiast looking to expand their cooking skills.

Thank you for purchasing from A-ZCollective

€ 22.5

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